308 header fara COTY

Conceput să câştige

PEUGEOT 308 se evidenţiază prin design-ul pur, plin de dinamism şi linii sportive, definind o siluetă deosebită, în care materialele folosite sunt combinate pentru a crea o ambianţă rafinată. Tehnologiile inovatoare fac ca fiecare clipă petrecută la bordul Peugeot 308 să fie extrem de preţioasă, dedicată plăcerii, siguranţei şi confortului dumneavoastră.

Ofertă supusă unor termene şi condiţii valabilă prin My CAR LEASING SOLUTIONS.

*Garanţie 2 ani oferită de producător + 3 ani “Contract de Garanţie Extinsă”, în limita a 100.000 km.

Nume *
Prenume *
E-mail *
Telefon *
Judeţ *
Dealer *
Cod de verificare: *
Sunt de acord cu politica de confidentialitate si utilizare*
Prin trimiterea prezentului document declar ca imi exprim clar si neechivoc consimtamantul pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii comunicate de mine, incluse in acest document, sa intre in baza de date Trust Motors SRL pentru a fi prelucrate si utilizate de aceasta in orice activitati legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri in scop marketing direct), de promovare a noilor oferte, produse si servicii, in conformitate cu legislatia in vigoare.
Datele personale vor putea fi folosite in relatiile comerciale, fara a fi facute publice, cu exceptia cazurilor prevazute de lege. In baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC Trust Motors SRL - B-dul Iuliu Maniu nr. 572-574, sector 6, Bucuresti - imi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
1. o data pe an, confirmarea faptului ca datele mele sunt sau nu prelucrate; 
2. sa intervin asupra datelor transmise; 
3. sa ma opun prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia mea particulara